Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Arons Eriks väg 79,

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
108 m²
Rum
4 R.O.K.
Månadsavgift
5 800 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggår
1989

Fristående bostadsrättsvilla i barnvänligt område!

Med en insynsskyddad trädgård som gränsar till skogen finner man här det bästa av två världar där man får känslan av att bo i villa men, med det delade ansvaret man får av en bostadsrätt.

Ett bekvämt boende helt enkelt.

I närområdet finner du elljusspår, längdskidspår på vintern, cykelleder på sommaren och en fantastiskt fin badplats vid Dammyran. Huset är beläget på en hörntomt som gränsar till ett skogsområde och här kan man med enkelhet föreställa sig att barnen leker fritt sommar som vinter. Bostadsrättsvillan uppgår till 108kvm och har tre rejäla sovrum, en möblerbar hall, två badrum, stort kök och ett trevligt vardagsrum. Helt perfekt för familjen som söker lugnet men som ändå vill ha närheten till skola, förskola, cykelvägar och kommunikationer. Var 30:e minut går en buss ner till centrum och nu går även direktbussar till Falun från Skräddarbacken. Välkommen hem!

Med anledning av den nuvarande situationen vill vi poängtera att vi håller säkra visningar där endast ett begränsat antal personer vistas i bostaden åt gången. Ni anmäler er till visning genom att gå in på mäklarens hemsida och där klicka på "Boka". Därefter får ni välja ankomsttid till visningen. Vänligen respektera att du måste anmäla dig i förväg för att komma på samtliga visningar så att vi som mäklare kan säkerställa att ingen trängsel uppstår. Kom inte på visning med större sällskap än nödvändigt och självklart stannar du hemma om du har symtom. Jag som mäklare möter upp er utomhus och håller avstånd. Vill du inte ta emot materialet gällande bostaden så går det bra, samma material kan du ta del av digitalt i annonsen.

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.