Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Dammsjövägen 89, Dammsjön

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea / Tomtarea
75 / 2 353 m²
Rum
4 R.O.K. varav 2-3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1999

Villa med bästa läget vid Dammsjön om ni frågar mig! Oslagbar utsikt tack vare sin höga placering och sol från morgon till kväll. Kort promenad till den omåttligt populära badstranden men ändå lagom långt bort för att inte störas av alla sommargäster. Detta är ett åretruntboende men kan naturligtvis fungera som fritidshus om detta är vad man önskar.

Själva boningshuset har på entréplanet ett kök med matplats, badrum med dusch, fantastiskt allrum öppet upp till nock med en vacker kakelugn i blickfånget samt ett sovrum. På entréplan finns ytterligare ett rum som med fördel kan användas både som extra sovrum alternativt arbetsrum eller dylikt.

Från allrummet leder en dekorativ trapp dig upp till ett stort loft som med fördel kan användas som sovrum eller sällskapsrum om man önskar fler ytor för umgänge.

På gården finns det flertalet komplementbyggnader i form av Attefallshus inrett med gästrum samt snickeri, stort dubbelgarage, växthus, förrådsbyggnad, jordkällare, redskapsbod.

Bostaden är bekvämt belägen på en höjd vilket gör större delen av tomten insynsskyddad. Flertalet uteplatser både i form av trädäck och inglasat uterum finns. Här är det enkelt att föreställa sig att man sitter och njuter av den slående utsikten såväl sommar som höst, vår, vinter. Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.