Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Gångstigen 8, Medväga

Slutpris
725 000 kr
Boarea / Tomtarea
86 / 611 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
  • Kontakta mäklaren för tidsbokad visning!

Bygg nytt mitt i befintlig bebyggelse!

Kan man få ett nytt hus för under 3milj i Borlänge? Svaret på denna fråga är nästan.

För det otroligt låga priset om 3 098 307kr har vi projekterat att du kommer få ett nytt 1-planshus i populära Kvarnsveden på denna trevliga tomt.

I vårt räkneexempel där vi kommit fram till 3 098 307kr ingår priset för tomten, huset ni ser på bilden, Fokus 86, anslutningsavgift för el, kommunalt VA, fiber, kommunala avgifter, byggfelsförsäkring m.m. Vi har kommit så nära en totalkostnad man bara kan komma för att visa er vilket fantastiskt hus ni kan få för pengarna på denna tomt.

På tomten finns idag ett befintligt hus men det är i så dåligt skicka det mest troliga utfallet är rivning. Kostnaden för rivningen av det befintliga huset är inkluderat i det utannonserade priset.

Det hus vi projekterat för att bygga på tomten är ett Anebyhus Fokus 86. En trivsam och praktisk villa där allt är samlat på samma plan. De öppna ytorna mellan kök, vardagsrum och hall ger gott om plats att umgås, koppla av och laga mat tillsammans. Huset har ett stort sovrum och två mindre vilket gör att det både passar perfekt för den lilla familjen eller äldre som önskar ett bekvämt boende på ett plan men inte lockas av att bo i lägenhet. Här kommer du få vattenburen golvvärme i hela bostaden, bekväm fjärrvärme och trevlig mindre trädgård att njuta av sommaren i.

I priset ingår totalentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte.

Då du för detta pris får ett helt nytt hus kan du räkna med att slippa lägga massa tid, pengar och energi på underhåll under många år framöver. Dessutom slipper du betala fastighetsskatt på ett nybyggt hus i hela 15 år efter det att det är färdigbyggt. Driftkostnaden är också en sådan post där du kan räkna med att bo mycket billigare i ett nybyggt hus kontra ett 70-tals hus. Fokus 86 har en beräknad energianvändning på endast 42kWh/kvm/år.

Det är först till kvarn som gäller så kontakta oss redan idag så att du inte missar chansen. Kontakta mäklaren för frågor och funderingar kopplade till tomten/befintliga huset alternativt kontakta Stefan Nätz 0761-910485 på Anebyhusgruppen för frågor kopplade till val av hus och nybyggnation.

Önskar du bygga annan husmodell från Anebyhusgruppen - som består av husmärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus - så går det självklart bra. Detaljplanen för området finner du bifogad denna annons.

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.