Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Kvistgårdsvägen 12, Romme

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea / Tomtarea
133 / 2 478 m²
Rum
5 R.O.K. varav 4-5 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1909

Med en öppen spis i köket och en vacker kakelugn i ett av rummen är detta hem som taget ur en annan era. Dessa klassiska detaljer ger denna bostad en unik och mysig atmosfär som gör det lätt att känna sig hemma.

Huset har genomgått vissa renoveringar och är nu redo att erbjuda moderna bekvämligheter samtidigt som dess autentiska karaktär bevaras. Med fem rymliga rum och kök och två separata övervåningar är inredningsmöjligheterna många.

I denna pärla finns en ny effektiv luft-luftvärmepump och två godkända eldstäder för att säkerställa att du har en bekväm temperatur oavsett säsong.

Elen är genomgången och funktionstestad. Det finns möjlighet att ansluta fjärrvärme och fiber som är framdraget till tomtgränsen.

Badrummet har genomgått en helrenovering där bara valet av inredning återstår. Gästtoalett med golvvärme. I köket är allt förberett för den inredning du själv väljer. De fina trägolven som finns i flera av rummen har slipats och behandlats på bästa sätt. Det som återstår att göra med ytskikten kan du efter eget tycke och smak utforma på valfritt sätt.

Missa inte den stora jordkällaren med valv, som rymmer ett stort garage/verkstad samt ett extrarum där det skulle passa att skapa en fin vinkällare eller något liknande. På gården finns även en förrådsbyggnad med verkstad, vedbod samt det gamla utedasset. Huset är beläget på en återvändsgata så känslan av lugn infinner sig på gården.

Detta unika missionshus har allt du kan önska dig - charm, historia, moderna bekvämligheter och obegränsade möjligheter för att göra det till ditt alldeles egna drömhem. Missa inte chansen att äga en bit av historien och skapa nya minnen i detta enastående hem. Kontakta oss idag för att anmäla intresse och inte missa detta speciella hus!

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Katrin Rehnström

Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.