Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Näset 62,

Slutpris
1 475 000 kr
Tomtarea
1 952 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Unik chans att bygga nytt på strandnära tomt med bad och båtplats vid Runn!

Sista tomten i området!

Detta exklusiva och sjönära område ligger i Näset strax utanför Vika. Området är perfekt placerat mitt emellan Borlänge och Falun med endast ett kort pendlingsavstånd till de båda städerna. Idag finns 4 hus byggda i området, 3 tomter som nyligen sålts där köparna nu precis påbörjat sin byggprocess samt denna tomt som nu läggs ut till försäljning.

In till Vika tar det ca 10 min att cykla och här finns det mesta du kan önska dig i form av förskola, grundskola, bibliotek, mataffär, café och mängder av fritidsaktiviteter för alla åldrar.

I denna annons ser du ett exempel på vad du skulle kunna få för pengarna om du valde att bygga ditt drömboende på denna tomt. I vårt räkneexempel där vi inkluderat det mesta som går i en uppskattning så som, tomt, anslutningsavgifter VA, fiber, el, grovplanering, lagfart, kostnad för pantbrev, kommunala avgifter under byggprocessen samt kontrollansvarig, så har vi landat på det attraktiva priset om 4 382 829kr. Vi har då budgeterat för byggnation av Anebyhusgruppens Fokus 133 som är deras bästsäljande husmodell. Det är en välplanerad 1-plansvilla med 4sovrum, 2 badrum och en generös tvättstuga.

I priset ingår även totalentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte.

Önskar du bygga annan husmodell från Anebyhusgruppen - som består av husmärkena Anebyhus, Ekeforshus, Kungshus - så går det självklart bra.

I köpet av denna tomt ingår en båtplats vid en samfälld båtbrygga belägen endast 100 meter från tomten. Den för området gemensamma badstranden är en fin sandstrand 1 minuts promenad från tomten om du går långsamt. För ivriga barnsben kommer badplatsen att upplevas som en del av tomten.

Det är först till kvarn som gäller så kontakta oss redan idag så att du inte missar chansen till ditt drömboende vid Runn.

Kontakta mäklaren för frågor och funderingar kopplade till tomten alternativt kontakta Stefan Nätz 0761-910485 på Anebyhusgruppen för frågor kopplade till val av hus.

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.