Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Näset 64, Vika

Slutpris
1 495 000 kr
Tomtarea
1 935 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Unik chans att bygga nytt på strandnära tomt med bad och båtplats vid Runn!

I Näset strax utanför Vika håller detta exklusiva bostadsområde på att ta form. Området är perfekt placerat mitt emellan Borlänge och Falun med endast ett kort pendlingsavstånd till de båda städerna. Idag finns 4 hus byggda i området sedan tidigare och nu säljs ytterligare 4 tomter i området. Två av dessa fyra tomter har redan sålts och nu återstår två tomter, 3:12 samt 3:13. In till Vika tar det ca 10 min att cykla och här finns det mesta du kan önska dig i form av förskola, grundskola, bibliotek, mataffär, café och mängder av fritidsaktiviteter för alla åldrar.

I denna annons ser du ett exempel på vad du skulle kunna få för pengarna om du valde att bygga ditt drömboende på denna tomt. I vårt räkneexempel där vi kommit fram till priset 3.997.796kr ingår priset för tomt, anslutning gemensamhetsanläggning VA, anslutning el, anslutning fiber samt Anebyhusgruppens populära 2-våningshus Fokus 145 som består av hela 7 r.o.k varav 5 möjliga sovrum, 2 sällskapsrum, 2 toaletter/dusch, kök/vardagsrum i öppen planlösning samt en rejäl tvättstuga. Allt placerat så att man får ut det mesta av tomtens fantastiska utsikt och läge.

I priset ingår totalentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte.

I köpet ingår en båtplats vid en samfälld båtbrygga belägen endast 100 meter från tomten. Den för området gemensamma badstranden är en fin sandstrand 1 minuts promenad från tomten om du går långsamt. För ivriga barnsben kommer badplatsen att upplevas som en del av tomten.

Vi väljer att endast utannonsera en tomt åt gången men samtliga ska säljas. De två som nu finns kvar är 3:13 samt 3:12. Intresset är stort så är du intresserad kontakta oss redan idag så att du inte missar chansen till ditt drömboende vid Runn. Kontakta mäklaren för frågor och funderingar kopplade till tomten alternativt kontakta Stefan Nätz 0761-910485 på Anebyhusgruppen för frågor kopplade till val av hus.

Önskar du bygga annan husmodell från Anebyhusgruppen är den vi här marknadsför så går det självklart bra.

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.