Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Norrskensgatan 10,

Slutpris
325 000 kr
Tomtarea
1 834 m²
Typ
Tomt
Upplåtelseform
Friköpt

Bygg ditt drömboende för under 3milj!

UPPDATERING 2020-12-21, Ytterligare en tomt har nu sålts det finns nu endast 7 tomter kvar till försäljning. Först till kvarn gäller så gör din intresseanmälan redan idag!

För under 3 miljoner kommer du kunna bygga ditt egna drömboende i detta expansiva område. Här, i Djurås, håller detta nya område på att ta form. Totalt består området av 23 tomter varav 15 redan är sålda.

Området är perfekt placerat mitt emellan Borlänge och Leksand med endast ett kort pendlingsavstånd till de båda städerna. Såväl till Borlänge som till Leksand tar det ca 15min med bil.

I denna annons ser du ett exempel på vad du skulle kunna få för pengarna om du valde att bygga ditt drömboende på denna tomt: Ett nytt hus väl lämpat för en barnfamilj för under 3 miljoner!

I vårt räkneexempel där vi kommit fram till priset 2.998.604 kr ingår priset för tomt, anslutning VA, anslutning el, anslutning fiber, samtliga kommunala avgifter, kostnad för lagfart, pantbrev samt Anebyhusgruppens 1-plansvilla Fokus 133 som består av 4 sovrum, 2 toaletter/dusch, kök/vardagsrum i öppen planlösning samt en rejäl tvättstuga. Allt bekvämt fördelat på ett plan.

I priset ingår helentreprenad så du beställer, de bygger och du får nyckeln när det är klart, enklare än så blir det inte.

Här bor du med skog och natur precis utanför knuten. Här finns även möjligheterna att ägna sig åt oräkneliga fritidsaktiviteter så som exempelvis skidåkning, cykling, fiske, flygning m.m.

Området är expansivt och det säljs just nu utöver dessa 8 tomter även två större företagstomter i anslutning till bostadsområdet. Dessa företagstomter lämpar sig idag väl för någon typ av verksamhet men om en köpare har andra önskemål så så är det värt att ta upp diskussionen med Gagnef Kommun.

Det hus ni ser på bilden i annonsen är en illustrerad bild på Anebyhusgruppens husmodell Fokus 133. Det är denna husmodell vår kostnadskalkyl bygger på. Skulle ni önska bygga annat hus från Anebyhusgruppen än just detta så går det självklart bra. Ni kan välja helt fritt bland samtliga husmodeller. Har ni frågor eller funderingar beträffande tomterna kontakta mäklaren. För frågor kopplade till husmodell går det även bra att kontakta säljaren på Anebyhusgruppen direkt, kontaktperson Stefan Nätz 0761-910485.

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.