Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Tallmogatan 14, Kvarnsveden

Slutpris
2 820 000 kr
Boarea / Biarea
100 / 103 m²
Rum
4 R.O.K. varav 3 sovrum
Typ
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Byggår
1936

Nyrenoverad villa i hjärtat av Kvarnsveden!

Här är äntligen ett hus du bara kan köpa och flytta in i. Nytt kök, två nya badrum, nya fönster samt alla ytskikt på entréplan är nya och fräscha.

Entréplan består av två sovrum, stor matplats, ett kök med plats för matbord samt ett stort vardagsrum i etage ned från matplatsen. Öppet och ljust med härliga sällskapsytor och en trevlig altandörr som tar dig ut till den nybyggda och delvis takade altanen.

I källaren finner du ett extra sovrum, nybyggt badrum utrustat med dusch, wc, handfatskommod och ytskikten är kakel, klinkers och elgolvvärme. Utöver dessa rum finner du även i källaren ett pannrum, matkällare samt ett större utrymme som med små medel skulle kunna omvandlas till allrum, spelrum, hobbyrum eller vad som önskas av nya ägaren.

Utöver boningshuset finns ett vidbyggt isolerat garage med plats för en bil samt en gäststuga på tomten med sovplatser för sommarens gäster.

Och om tomten finns det mycket att säga för jag vågar mig på att påstå att detta är en av de bästa tomterna jag sett i Kvarnsveden. Den är stor, platt och skogen finns på två sidor. Intrycket man får när man promenerat på tomten är avskildhet och lugn. Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare
  • Digital visning
  • Fastighetskarta
  • Entréplan
  • Källarplan

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.