Hej, vill du få en
Kostnadsfri värdering?
Såld

Vasagatan 14B, Hagalund

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
73 m²
Rum
3 R.O.K.
Månadsavgift
3 068 kr
Upplåtelseform
Bostadsrätt

Med bästa läget i en av Borlänges bästa föreningar finner ni denna trerummare med spektakulär utsikt.

Bostaden visas löpande så vänta inte till utannonserad visningsdag, anmäl ditt intresse redan idag så bokar vi in en privat visningstid med er.

Från såväl kök som vardagsrum och sovrum kan man stå och njuta av utsikt över hela Borlänge centrum med omnejd och från balkongen kan man se skidbackarna i Romme.

Att bostaden är belägen högst upp i Dagnyhusen, våning 9 av 9, ger verkligen de rätta förutsättningarna för att skapa sig ett unikt boende.

Att föreningen Brf Dagny har stabil ekonomi är ett välkänt faktum och en mycket viktig detalj att titta på idag när räntorna stiger.

Att en förening har så god ekonomi som de har och låg belåning innebär att de påverkas mycket lite av de oroligheterna vi nu ser på marknaden.

Dessutom är denna lägenhet fint renoverad där köket totalrenoverades 2017 inkl. samtliga vitvaror. Övriga ytskikt är även de renoverade i närtid och hela lägenheten ger ett mycket gott helhetsintryck.

Bostaden har två sovrum med bra ytor samt ett rejält kök och separat vardagsrum med utgång till bostadens balkong. Så vill man göra en klok investering när marknaden skakar är detta definitivt en bostad man ska uppmärksamma.

Välkommen hem!

Visa hela beskrivningenBilder

Elin Bornesäter

VD, Reg. Fastighetsmäklare

Kostnadsfri värdering

Hör av dig! Vi återkommer så snart vi kan.

Kunde inte skicka. Var vänlig kontrollera att alla obligatoriska fällt är ifyllda.
Skickar, var god vänta...
Formuläret har skickats!
Ett fel uppstod, försök igen eller kontakta oss via e-post eller telefon.